Sähköhuolto ja -korjaus

Päivystys 24 h koko Uudenmaan alueella

Työskentelemme paljon sähköhuolto- ja -korjaustöiden parissa Helsingissä, Espoossa ja koko Uudenmaan alueella. Olemme sekä uudemman että jo vanhemman sähkötekniikan asiantuntijoita, joten huollot ja korjaukset hoituvat meiltä sujuvin ottein. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Tuusulassa.

Kotitaloudet tilaavat meiltä usein pikkuvikojen korjauksia, niin ikään huolto- ja korjauspalveluamme hyödyntävät esimerkiksi isännöitsijät ja kiinteistöhuoltoyritykset, joille tarjoamme myös huoltosopimuksia.

Päivystys auttaa kellonaikaan katsomatta

Sähkövika ei katso aikaa. Meidät saat korjaamaan vian vaikka keskellä yötä akuutin tilanteen edessä. Soita numeroon 040 565 3534, niin katsotaan hieman millaisesta ongelmasta on kyse ja suoritetaan tarvittavat korjaustoimenpiteet.

Jo usean asiakkaan luottofirma – myös sinun!

Meillä on vakiintunut asiakaskunta, joka tilaa sähköhuolto- ja -korjaustyöt aina yritykseltämme. He arvostavat panostamme hoitaa kiireellisetkin sähkötyöt nopealla aikataululla. Jos sinäkin tarvitset osaavaa sähköliikettä, paina mieleesi Sähköasennus Oikosulku & Murto. Meiltä saat myös sähkösuunnittelun, -asennukset ja -tarvikkeet. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste